دیگران چه اطلاعاتی از فعالیت کتابخانهٔ من میبینند؟
نام نمایشی و وضعیت فعالیت شما در اتاق قابل مشاهده است. عنوان و یادداشت فعالیت، خصوصیاند مگر خودتان گزینهٔ اشتراکگذاری را انتخاب کنید.
اگر متن فعالیت را به اشتراک بگذارید، افراد همان اتاق آن را میبینند. برای نوشتههای شخصی، گزینهٔ اشتراکگذاری را خاموش نگه دارید.