در پژوهش اینترنتی دانشگاه شهید بهشتی شرکت کن و کد تخفیف جایزه بگیر!

ما به اندازه‌ی اهدافمون بالا نمی‌ریم بلکه در سطح عادت‌هامون پایین میایم. رسیدن به هر هدفی نیازمند تغییر دادن عادت‌هامونه. عادت‌ها هستن که تعیین می‌کنند ما ۵ سال دیگه کجای مسیر قرار خواهیم داشت. در این دوره اصول عادتسازی درست رو یاد می‌گیریم تا بتونیم در خودمون عادت‌های ماندگار ایجاد کنیم.

پیش‌زمینه‌های عادتسازی

برای اینکه بتونیم به شیوه‌ی صحیح عادت‌هامون رو تغییر بدیم، باید یک سری مسائل رو درباره‌ش بدونیم. مثلا اینکه ارتباط عادت‌ها با هویت چیه، چرخه ی عادتسازی متشکل از چه بخش‌هاییه و ترتیب مراحل عادتسازی باید چطوری باشه.

اصول عادت‌سازی

جیمز کلیر در کتاب عادتهای اتمی چهار قانون اصلی رو برای عادتسازی معرفی می‌کنه. هر کدوم از این قانون ها مربوط به یکی از مرحله های عادتسازی میشن. ما در این دوره این قوانین رو با هم بررسی می‌کنیم و یاد می‌گیریم که از هر کدوم هنگام ایجاد یک عادت خوب یا حذف یک عادت منفی چطور استفاده کنیم.

ورود

برای ثبت نظر ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید

وارد شوید
سیده

سیده

31 شهریور 1403 ساعت 19:46

سلام خانم نجاری، این دوره و صحبت هاتون منو به فکر فرومیبره و خیلی دوستش دارم. یه سوال: سرنخ بعضی عادت ها زمانی و مکانی نیست و میشه گفت به احساسات و حال درونیمون برمیگرده، حالی که شاید برای یه مدت ادامه دار باشه و با وجودش ما به اون عادت منفی هم ادامه بدیم و آسیب بزنیم به خودمون و از طرفی عادت هم جا باز کنه تو شخصیتمون، آیا راهکاری برای این نوع عادت هم هست؟
حمیده محققی

حمیده محققی

03 تیر 1403 ساعت 23:29

چه نکته مهمی، ممنونم. من فقط عادت رو تعریف می کردم و یک جدول عادت و بعذ از یک هفته شکست و احساس سرخوردگی
نسرین

نسرین

29 فروردین 1403 ساعت 16:43

زهرا جون چقدر خوبه که اینجوری سرفصل بندی کردی و قسمتای کوتاه کوتاه گذاشتی
مژگان

مژگان

29 اسفند 1402 ساعت 16:19

سلام زهرای عزیزم تا اینجایی که دوره عادت سازی رو گوش دادم عالی و خیلی کاربردی بود... قشنگ عصاره چنتا کتابو کاربردی کردی و اوردی تو دوره... حقیقتا کسایی که میخوان تو زمان مطالعه صرفه جویی کنن و چنتا منبعو نخونن تا بفهمن چطوری یه عادت موندگار بسازن، این دوره کمکشون میکنه... تو یک ساعت و ربع جان مطلبو ادا کردی ممنونم ازت🌹🌹🌹
زهرا نجاری

زهرا نجاری

11 فروردین 1403 ساعت 11:24

سلام مژگان جان خوشحالم که چنین برداشتی نسبت به دوره داشتی.
پویا زینالی

پویا زینالی

28 اسفند 1402 ساعت 21:05

خیلی ممنون واقعا مفید و کاربردی بود.از این دوره من سیستم درست عادت سازی رو یاد گرفتم که به همه دوستان پیشنهاد میکنم این دوره رو کامل ببینن و تکالیف رو هم انجام بدن،ممنون😅🙏🌹
زهرا نجاری

زهرا نجاری

29 اسفند 1402 ساعت 11:53

سلام خوشحالم که انقدر راضی بودید 🌱
فاطمه

فاطمه

26 اسفند 1402 ساعت 23:51

سلام من هم همین طور. مهم انجام دادن این پروسه هست. اون قسمتی که چطور باورمون رو تغییر بدیم برای من خیلی جالب بود. چون من قبلاً کتاب عادتهای اتمی رو دو بار خوندم ولی نمی‌دونستم چطور باور رو تغییر بدم و رها می‌کردم. متشکرم زهرا جان.
زهرا نجاری

زهرا نجاری

29 اسفند 1402 ساعت 11:52

خیلی خوشحالم که تماشای این دوره به فهم شما از کتاب هم کمک کرده 🌸
رویانویس

رویانویس

26 اسفند 1402 ساعت 02:09

خیلی دوست دارم تکالیف و انجام بدم و با آگاهی از عادت هام پروسه عادتسازی رو ادامه بدم، ممنون از دوره ی خوبت زهراجون 🥰🦋📚
زهرا نجاری

زهرا نجاری

29 اسفند 1402 ساعت 11:52

ممنونم از همراهیت رویاجان. تکالیف رو جدی بگیر و حتما انجام بده 💚
آرزو

آرزو

01 فروردین 1403 ساعت 01:42

ممنون از خلاقیتت، ممنونم بابت محتوایی که تهیه کردید. درست زمانیکه نیاز داشتم و به دنبال راهکار واقعی و عملی بودم، من بعد از یک دوره خوندن کتاب‌های انگیزشی که گاهی خیلی با زیاده گویی کتاب رو طولانی میکنن و... که نتایج مثبتی که برای تغییر نیاز داشتمو پیدا نمیکردم با این محتوا آشنا شدم...، ممنونم ازت. (انگار مطالعه کتاب بهم تصویر سیاه و سفید داده بود، و الان با دیدن این محتوا همه ی اون اشکال سیاه و سفید به رنگی که باید دیده بشن تا کامل بتونم موضوع رو درک کنم تبدیل شدن)❤️🙏🌿
Happiness

Happiness

18 فروردین 1403 ساعت 02:02

مثال هایِ مطرح شده در این دوره بسیاارررر مفید بوده و از بینِ همه ی دوره هایِ داخلِ سایت، برایِ من جذابتر بوده. توصیه م به دوستانی که تازه میخواهند دوره را شروع کنند این است که یادداشت برداری از این محتوا به احتمالِ قوی مورد استفاده ی شما خواهد قرار گرفت.
فرشته سعیدی

فرشته سعیدی

02 مرداد 1403 ساعت 01:35

من لیست عادت هایی منفیم که میخوام حذفشون کنم و عادت های مثبتی ک میخوام ایجاد کنم رو نوشتم آنقدر زیاده که نمیدونم از کدوم و با چندتا شروع کنم؟!