فایل‌ها

یادداشت نویسی به روش کرنل (تم فانتزی)

PDF

339.49 KB

ورود

این چاپکی بهت کمک میکنه چیزهایی که میخونی رو به روش کرنل برای خودت خلاصه کنی. یادداشتهای کرنلی راحت ساخته میشن، بعدا راحت فهمیده میشن و برای مطالب مختلف حتی ریاضیات و درسهای مهندسی مناسبن! پس روی لینک کلیک کن و فایل رو دانلود کن.

برای یادگیری روش کرنل، میتونی این دوره رو تماشا کنی:‌ روش های مفید یادداشت نویسی

یادداشت نویسی به روش کرنل

روش کرنل یک روش یادداشت برداری فعالانه ست. یعنی تو همزمان که داری خلاصه نویسی می کنی، مطلب رو بهتر می فهمی. همچنین یادداشت هایی که به روش کرنل نوشته شدند بعدا راحت تر مرور میشن و زحمت درس خوندن های تکراری رو در زندگیت کم می کنند. به نظر من لازمه که آدم حتما این روش رو یاد بگیره چون احتمالا یک جایی به کارش میاد!

مراحل یادداشت نویسی

برای درست کردن یادداشت های کرنل، باید برگه رو به ۴ قسمت تقسیم کنی و به همین ترتیبی که برات می نویسم اونها رو پر کنی:

  1. عنواندر بالای صفحه قرار می گیره. توش می نویسیم اینها یادداشت های چه موضوعی هستند. مثلا می نویسیم: «اندیشه اسلامی - جلسه ۴»
  2. نکات کلیدییک ستون باریک در سمت راست صفحه ست که توش نکته های اصلی مربوط به محتوا رو می نویسیم. این ستون همزمان با مطالعه یا بعدش پر میشه.
  3. یادداشتیک ستون پهن در سمت چپ صفحه ست که یادداشت ها و خلاصه های اصلی توش قرار می گیره. تیترهای مهم، تصاویر، نمودارها و خلاصه هامون رو در هنگام مطالعه اینجا وارد می کنیم.
  4. خلاصهبعد از پایان مطالعه اگر یکی ازت بپرسه هرچی خوندی رو تو سی ثانیه برام تعریف کن بهش چی میگی؟ پاسخش رو اینجا بنویس. عصاره ی محتوا رو بعد از مطالعه اینجا وارد می‌کنی.

روش های زیادی برای یادداشت نویسی وجود داره که کرنل فقط یکی از اونهاست. تو میتونی مطالبی که یاد میگیری یا می خونی رو به روش های دیگه مثلا روش فلو، نقشه ذهنی، جدول کشی یا تیترنویسی هم ثبت کنی و بعدا از این یادداشت ها استفاده کنی. مهمه که همه ی این روش ها رو بشناسی تا بتونی بهترینش رو برای مطلب مورد نظرت انتخاب کنی. هفت روش مفید برای یادداشت نویسی در یک دوره ی آموزشی روی سایت نردیشمی قرار گرفته که کمکت میکنه یک دفعه با کلشون آشنا بشی!

روش های مفید یادداشت نویسی

ورود

برای ثبت نظر ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید

وارد شوید